Wegens COVID-19 nemen wij maatregelen die impact hebben op onze dienstverlening. Klik hier voor alle informatie.

Combinatie-ontvangers

Combinatie-ontvangers

Een combinatie-ontvanger of combi-ontvanger biedt het beste uit twee werelden. Naast een uitgebreide handontvanger, is het bovendien een eenvoudige machineontvanger.

Producten per pagina
Sorteer op:
Combinatie-ontvanger Spectra Precision CR700 -18%
Favoriet
Vergelijken
  • Bereik: 1 - 460 meter
  • Met 200+ graden ontvangstbereik
  • 6 standen ontvanger met millimeteraanduiding

Zoek je een handontvanger én een machineontvanger? Waarom niet allebei! Een combinatieontvanger is het namelijk allebei. Dankzij de felle leds is de hoogte- of de diepte-indicatie ook vanuit de cabine uitstekend waar te nemen.

 

Handontvanger en machineontvanger in één

Een combiontvanger is ontwikkeld naar aanleiding van vragen uit de markt. Veel professionele gebruikers hadden naast een handontvanger eveneens behoefte aan een machineontvanger. Hierop heeft Spectra Precision de CR600 ontwikkeld. Waar de letters 'CR' staan voor 'Combination Receiver'. De CR600 is inmiddels een kleine vijftien jaar op de markt en is sindsdien een doorslaand succes. Deze combinatieontvanger wordt namelijk geleverd met twee klemmen. De ene houder is een standaard baakklem, waardoor je de laserontvanger gewoon in je hand kunt houden of op een meetbaak kunt bevestigen.

 

De tweede houder is waarschijnlijk de handigste en de meest gebruikte klem. Deze is namelijk een zeer krachtige magneet, die je gemakkelijk in de CR600 kunt schuiven. Vervolgens bevestig je de magneet op bijvoorbeeld de graafarm van een minikraan. Dankzij de zeer heldere en felle leds kun je zo gemakkelijk zien of je je op de juiste hoogte vindt.

 

Combinatieontvanger blijft zich verder ontwikkelen

Met het wereldwijde succes van de CR600 combi-ontvanger in het achterhoofd, besloot de Amerikaanse fabrikant Spectra Precision de 2-in-1 laserontvanger door te ontwikkelen. In 2019 kwam dan ook eindelijk zijn verbeterde broer op de markt: de CR700. Deze nieuwe combinatieontvanger borduurt voort op het succes van zijn voorganger, de CR600. De CR700 is uitgevoerd met dezelfde robuuste behuizing  als de HL700. Dus nog beter bestand tegen een val van grote hoogte. Bovendien is de magneetklem nog een stuk krachtiger gemaakt. De baakklem is eveneens een stuk handiger gemaakt. Beide combinatieontvangers zijn vanaf nu te bestellen in onze webshop.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600