Wegens COVID-19 nemen wij maatregelen die impact hebben op onze dienstverlening. Klik hier voor alle informatie.

Over Bouwlaser.nl

Bouwlaser.nl voor al je meerinstrumenten

Bouwlaser.nl is een webshop van Visser Assen, een bedrijf dat al in 1974 is opgericht door wijlen Jan Visser. Vanuit de Drentse hoofdstad voorzien wij razendsnel klanten in de gehele Benelux van onder meer bouwmaterieel, inframaterieel, verkeersvoorzieningen en meetinstrumenten. Onder de oude naam Laserned.nl waren wij in 2009 de pioniers op het gebied van de online verkoop van bouwlasers.

 

Roterende lasers, meetinstrumenten en lasertools bij Bouwlaser.nl

Al snel na de introductie van de bouwlaser, was Visser Assen de eerste die de bouwlaser in Nederland op de markt bracht. Omdat wij al tientallen jaren importeur zijn van het merk Spectra Precision, kennen wij alle ins en outs van alle bouwlasers en lasertools van Spectra Precision Laser. Als importeur voor de BeNeLux van dit Amerikaanse merk kunnen wij hun gehele assortiment direct uit voorraad leveren. Bovendien vind je bij ons allerlei meetaccessoires van Nedo, kabeldetectoren van C.Scope en meer aanverwante producten. 

 

Bouwlaser.nl staat garant voor snelle levering

Als importeur van Spectra Precsion hebben wij vanzelfsprekend alles ruim op voorraad. Een snelle leveirng is dan ook gegarandeerd. Bestel je dus op werkdagen voor 15.00 uur, dan wordt je bestelling in de meeste gevallen dezelfde dag nog klaargemaakt voor verzending. In de praktijk betekent dit dat je je pakketje de volgende werkdag al in huis hebt. Indien het orderbedrag hoger is dan € 350,- (exclusief btw), wordt je bestelling zelfs kosteloos afgeleverd. Ook levering op werklocaties zoals de bouwplaats is mogelijk. Kortom, optimaal gemak!

 

 

Altijd vooroplopen met Bouwlaser.nl

Nieuwe ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd, zodat we altijd een passende oplossing hebben. Zo hebben we meer dan 40 jaar geleden de bouwlaser geïntroduceerd in Nederland. Meer recent hebben wij van Trimble onder andere de Robotic Total Station, GPS-systemen en de 3D-laserscanner op de markt gebracht. Altijd met als doel om onze klanten het werk eenvoudiger, efficiënter en kostenbesparender te maken.

 

Bouwlaser.nl biedt persoonlijke service

Snelheid en service zijn bij ons vanzelfsprekend. Niet alleen leveren we supersnel, bovendien zijn we direct bereikbaar via diverse kanalen. Vragen over je bestelling, of wil je advies over een product? Neem gerust contact op via onderstaande contactmethoden:

 

> Bel: 088 13 43 600

Ga naar contactformulier...

Chat live met ons

Kom langs bij onze vestiging