Werkdagen <15.00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

  Professioneel en persoonlijk advies

Al meer dan 40 jaar dé specialist 

In verband met het paasweekend zullen bestellingen die vanaf vrijdag 30 maart na 15.00 uur geplaatst worden, dinsdag 3 april verstuurd worden.

 

Spectra Precision is een merk dat al meer dan 50 jaar meegaat in de wereld van professionele meetinstrumenten. Als uitvinder van de bouwlaser loopt deze Amerikaanse fabrikant altijd voorop als het gaat om nieuwe innovaties. Visser Assen is al vanaf het prille begin importeur van Spectra Precision in Nederland, België en Luxemburg.

 

Als wereldmarktleider weet Spectra Precision altijd exact waar de bouwwereld behoefte aan heeft. Deze vooruitstrevende producent van bouwlasers staat dan ook garant voor topkwaliteit. Als importeur en dealer kunnen wij je dan ook te allen tijde de beste service en garantievoorwaarden bieden via onze eigen Spectra Servicecenters.

 

Bouwlasers van Spectra Precision

Spectra Precision is de uitvinder van de bouwlaser, en dat zie je terug in de producten. De bouwlaser is dan ook het stokpaardje van dit Amerikaanse topmerk. Als eerste hebben we daar natuurlijk de roterende bouwlaser, herkenbaar door de typeaanduiding 'LLx00'. Deze bouwlasers bestaan uit een roterende diode met een niet-zichtbare straal. Het instapmodel roterende laser is de LL100, een zeer voordelige bouwlaser zonder poespas. Professionals gaan natuurlijk voor de LL500, de robuuste klassieker met een ontwerp dat teruggaat naar 1980.

 

Een ander model bouwlaser is de afbouwlaser. Deze bevat een roterende diode met een laserstraal die wel uitstekend zichtbaar is. De heldere laserstraal komt uitermate goed van pas bij afbouwwerkzaamheden binnenshuis. Een afbouwlaser van Spectra Precision kun je herkennen aan de typeaanduiding die vooraf wordt gegaan door de lettercombinatie 'HV'.

 

Een afschotlaser is het derde type bouwlaser van Spectra Precision. Deze bouwlaser komt uitermate goed van pas bij het aanleggen van hellingen en wordt dan ook wel een hellinglaser genoemd, of in het Engels 'Grade Laser'. De Engelse term verklapt hiermee direct de typeaanduiding van de afschotlaser: 'GL'. Met een afschotlaser kun je het afschot op honderden van een procent automatisch instellen. Een afschotlaser is te bestellen in een model met enkel afschot of een met een dubbel afschot.

 

De laatste bouwlaser in het omvangrijke aanbod lasers van Spectra Precision is de rioollaser. Een rioollaser heeft een uitstekend zichtbare straal die in één recht lijn naar voren wordt uitgezonden. Het is mogelijk deze lijn op een honderdste van een procent vanaf een afstand in te stellen. Een dergelijke lijnlaser is dan ook met name geschikt bij het aanleggen van rioleringen en andere ondergrondse leidingen.

 

Spectra Precision lasertools

Nu er vanuit lagelonenlanden steeds meer lasertools van bedenkelijke kwaliteit op de markt verschijnen, mag een topmerk als Spectra Precision natuurlijk niet ontbreken. Maar dan met lasertools die wél van de hoogste kwaliteit zijn. Befaamd zijn onder meer de puntlasers van Spectra. Deze compacte lasertools zijn leverbaar met een rode of een groene laserstraal.

 

Een van de bestsellers van Spectra Precision zijn de kruislijnlasers van deze Amerikaanse topfabrikant. De kruislijnlasers van Spectra Precision hebben een typeaanduiding die vandaag de dag vooraf wordt gegaan door de lettercombinatie 'LT'. Deze handige laser genereren verschillende lijnen die elkaar in een exacte hoek van 90 graden kruisen. Een kruislijnlaser is bij ons te bestellen met rode of groene lijnen.

 

Weergegeven:
Sorteer op:
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Afstandsmeter Spectra Precision QM75 -21%
Favoriet
Vergelijken
Magneetklem voor Spectra CR700 NIEUW
Favoriet
Vergelijken

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600