Werkdagen <15.00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

  Professioneel en persoonlijk advies

Al meer dan 40 jaar dé specialist 

In verband met het paasweekend zullen bestellingen die vanaf vrijdag 30 maart na 15.00 uur geplaatst worden, dinsdag 3 april verstuurd worden.

Laser-afstandsmeters

Laser-afstandsmeters

Wil je gemakkelijk, snel en accuraat afstanden meten? Dit kan door middel van een laser afstandsmeter. Het apparaat is goed mee te nemen en daardoor makkelijk in gebruik. De afstand is direct af te lezen door het digitale scherm wat op al onze afstandsmeters zit. Door middel van een laser wordt de afstand van een woning, tuin of muur nauwkeurig gemeten. Ideaal voor bouwvakkers, architecten of bijvoorbeeld makelaars. De afstandsmeters in ons assortiment zijn van het merk Spectra Precision. Dit merk staat voor kwaliteit waar je op kunt bouwen. Het bedrijf is gespecialiseerd in bouwlasers en heeft zich hierin ook bewezen. 

Producten per pagina
Sorteer op:
Afstandsmeter Spectra Precision QM55 -16%
Favoriet
Vergelijken
  • Meetbereik van 0,3 m tot 50 m
  • LCD-scherm met achtergrondverlichting, dus altijd goed leesbaar
  • Valbestendig tot wel 1,5 m
Afstandsmeter Spectra Precision QM75 -11%
Favoriet
Vergelijken
  • Meetbereik van 0,3 m tot 70 m
  • LCD-scherm met achtergrondverlichting, dus altijd goed leesbaar
  • Valbestendig tot wel 1,5 m

Laser afstandsmeter kopen

In de categorie afstandsmeters zijn vele afstandsmeters van Spectra Precision opgenomen. Zo vind je hier de eenvoudige afstandsmeter QM55 (50 m), de robuuste éénknops afstandsmeter Spectra Precision QM75 (70 m) en de zeer uitgebreide afstandsmeter QM95, met een bereik van maar liefst 200 meter. Wil je een afstandsmeter online kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres.

 

Spectra Precision levert dé digitale afstandsmeter

Als importeur van Spectra Precision voor de Benelux leveren wij uitsluitend digitale afstandsmeters van dit Amerikaanse merk. In de wereld van de bouwlasers is Spectra Precision al vele tientallen jaren een gevestigde naam. Sterker nog, Spectra is zelfs de uitvinder van de bouwlaser. In de wereld van de laser-afstandsmeters is het echter een heel ander verhaal. Velen denken bij het aanschaffen van een digitale afstandsmeter niet direct aan Spectra Precision.

 

Onbekend maakt onbemind, zo denken velen. Maar dat is natuurlijk niet terecht. Want met een laser-afstandsmeter van Spectra Precision ben je verzekerd van een uiterst duurzaam stuk techniek. Stuk voor stuk zijn deze uitgerust met de allerbeste technieken. Bovendien zijn alle digitale afstandsmeters van Spectra Precision energiezuinig. Zo kun je met een nieuw setje batterijen gegarandeerd minimaal 5.000 metingen verrichten.

 

Al deze laser-afstandsmeters zijn extreem robuust en valbestendig

De digitale afstandsmeters QM55, de QM75 en de QM95 van Spectra Precision zijn alle drie uiterst robuust. Zo hebben ze allemaal rubberen stootlijsten. Mede hierdoor kunnen deze laser-afstandsmeters een behoorlijk stootje hebben. Zo zullen ze gegarandeerd na een val van anderhalve meter op beton nog volledig kunnen functioneren. Bovendien zijn de QM55 en de QM95 met een beschermingsklasse van IP54 plensdicht, waar de QM75 van Spectra Precision met een beschermingsklasse van IP55 zelfs sproeidicht is. Niet voor niets verleent Spectra maar liefst drie jaar garantie op hun digitale afstandsmeters. En zo koop je dus mooi een stukje extra zekerheid.

 

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600