Werkdagen <15.00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

  Professioneel en persoonlijk advies

Al meer dan 40 jaar dé specialist 

Kabeldetectoren C.Scope

Kabeldetectoren C.Scope

Kabeldetectoren zijn onmisbaar voor het lokaliseren en traceren van ondergrondse kabels en leidingen. Wij bieden een ruim assortiment producten van C-Scope voor professioneel gebruik. Deze Britse fabrikant staat al decennialang voor topkwaliteit!

Producten per pagina
Sorteer op:
Kabeldetector C.Scope CXL3 -8%

Kabeldetector C.Scope CXL3

Het gebeurt helaas nog maar al te vaak dat kabels en leidingen tijdens graafwerkzaamheden kapot word..

1.085,45 995,00 1.203,95 incl. btw

Kabeldetector C.Scope DXL3 -8%

Kabeldetector C.Scope DXL3

Zoek je een kabeldetector met meer mogelijkheden en functies dan het instapmodel, dan is de DXL3 van..

1.253,45 1.149,00 1.390,29 incl. btw

Kabeldetector C.Scope CXL2 -8%

Kabeldetector C.Scope CXL2

Zoek je een kabeldetector voor professioneel gebruik en is alleen het beste goed genoeg, dan is de C..

1.308,00 1.199,00 1.450,79 incl. btw

Kabeldetector C.Scope DXL2

Zoek je een kabeldetector en is alleen het beste goed genoeg? Dan kom je als vanzelf bij de nieuwe D..

1.526,18 1.459,00 1.765,39 incl. btw

Kabeldetectoren van C.Scope bij Visser Assen

 

Professionele kabeldetectoren van C.Scope kopen

Bouwlaser.nl levert uitsluitend kabeldetectoren van het Engelse topmerk C.Scope. In de afgelopen tientallen jaren heeft C.Scope een uitstekende reputatie verworven als dé specialist in geavanceerde draagbare detectieapparatuur voor het opsporen van ondergrondse objecten.


Een kabeldetector helpt graafschade voorkomen

De laatste jaren is er ondergronds een hoop veranderd. Naast gasleidingen, waterleidingen en elektriciteitskabels treffen wij inmiddels ook glasvezelkabels en coaxkabels in de bodem aan. Niet voor niets komen gevallen van graafschade steeds vaker in de media. Een kabelzoeker helpt dergelijk leed voorkomen. Met kabeldetectoren in het veld blijven kabels en leidingen niet langer onopgemerkt en kun je veilig de bak van de graafmachine in de grond zetten.


Nooit meer een proefsleuf graven 

Om graafschade te voorkomen, is de regelgeving een stuk strenger geworden. Waar het vroeger volstond om tekeningen van de netbeheerder op te vragen, wordt er tegenwoordig veel meer geëist. Zo dienen te tekeningen op het werk aanwezig te zijn en is de zogenoemde grondroerder bovendien verplicht de tekeningen te controleren. Om graafschade tegen te gaan, blijven er slechts twee methoden over: je kunt óf een proefsleuf graven, óf je gebruikt een kabeldetector. Het staat natuurlijk buiten kijf dat een kabelzoeker in dit geval de beste oplossing is.


Verschillende typen kabeldetectoren

Om het grondwerkers zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij verschillende typen kabeldetector van C.Scope in ons assortiment opgenomen. Verreweg de voordeligste oplossing is de C.Scope AT-33. Deze basic kabelzoeker is al vele jaren in vrijwel ongewijzigde vorm op de markt. Iets geavanceerder is de AT-33 XD. Naast alle functies van de AT-33 biedt deze kabeldetector bovendien dieptedetectie. 


De nieuwste modellen zijn echter de CXL en de DXL van C.Scope. Beide zeer geavanceerde kabeldetectoren die werkelijk (bijna) alles detecteren. Uniek aan deze twee kabelzoekers is dat ze zijn uitgerust met een USB-poort, voor een snelle overdracht van de meetgegevens naar je PC. Handig is bovendien de zelfkalibratiemodus, waarmee je je kabelzoeker nooit meer hoeft te missen!

 

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 118 18 88