Werkdagen <15.00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

  Professioneel en persoonlijk advies

Al meer dan 40 jaar dé specialist 

Kabelzoeker signaalgever

Kabelzoeker signaalgever

Een signaalgever of signaalgenerator vormt een welkome uitbreiding op je kabeldetector. Een signaalgever kan namelijk een signaal versturen, waarop je heel gemakkelijk kabels kunt volgen.

Producten per pagina
Sorteer op:
Favoriet
Vergelijken
 • 1 watt uitgangsvermogen
 • LCD-scherm met hoge resolutie
 • Vijf zendfrequenties
Favoriet
Vergelijken
 • Hoog en laag instelbaar uitgangsvermogen
 • Jaarlijks kalibreren vereist
 • Twee standen uitgangsvermogen
Favoriet
Vergelijken
 • 1 watt uitgangsvermogen
 • Géén LCD-scherm
 • Twee standen uitgangsvermogen
Favoriet
Vergelijken
 • 1 watt uitgangsvermogen
 • LCD-scherm met hoge resolutie
 • Vier standen uitgangsvermogen

Kabeldetectoren van C.Scope bij Visser Assen

 

Professionele kabeldetectoren van C.Scope kopen

Bouwlaser.nl levert uitsluitend kabeldetectoren van het Engelse topmerk C.Scope. In de afgelopen tientallen jaren heeft C.Scope een uitstekende reputatie verworven als dé specialist in geavanceerde draagbare detectieapparatuur voor het opsporen van ondergrondse objecten.


Een kabelzoeker helpt graafschade voorkomen

De laatste jaren is er ondergronds een hoop veranderd. Naast gasleidingen, waterleidingen en elektriciteitskabels treffen wij inmiddels ook glasvezelkabels en coaxkabels in de bodem aan. Niet voor niets komen gevallen van graafschade steeds vaker in de media. Een kabelzoeker helpt dergelijk leed voorkomen. Met kabeldetectoren in het veld blijven kabels en leidingen niet langer onopgemerkt en kun je veilig de bak van de graafmachine in de grond zetten.


Nooit meer een proefsleuf graven 

Om graafschade te voorkomen, is de regelgeving een stuk strenger geworden. Waar het vroeger volstond om tekeningen van de netbeheerder op te vragen, wordt er tegenwoordig veel meer geëist. Zo dienen te tekeningen op het werk aanwezig te zijn en is de zogenoemde grondroerder bovendien verplicht de tekeningen te controleren. Om graafschade tegen te gaan, blijven er slechts twee methoden over: je kunt óf een proefsleuf graven, óf je gebruikt een kabeldetector. Het staat natuurlijk buiten kijf dat een kabelzoeker in dit geval de beste oplossing is.


Verschillende typen kabeldetectoren

Om het grondwerkers zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij verschillende typen kabeldetector van C.Scope in ons assortiment opgenomen. Verreweg de voordeligste oplossing is de C.SCope CXL3. Deze kabelzoeker volgt de welbekende AT-33 van C.Scope op. Deze basic kabelzoeker is al vele jaren in vrijwel ongewijzigde vorm op de markt. Iets geavanceerder is de DXL3. Naast alle functies van de CXL3 biedt deze kabeldetector bovendien dieptedetectie. 


De nieuwste modellen zijn echter de CXL4 en de DXL4-D van C.Scope. Beide zijn ze zeer geavanceerde kabeldetectoren die werkelijk (bijna) alles detecteren. Uniek aan deze twee kabelzoekers is dat ze zijn uitgerust met een USB-poort, voor een snelle overdracht van de meetgegevens naar je PC. Handig is bovendien de zelfkalibratiemodus, waarmee je je kabeldetector nooit meer hoeft te missen!

 

Nieuwste techniek: een kabelzoeker met datalogging en GPS

Halverwege 2018 is de productrange van C.Scope aanzienlijk uitgebreid. Helemaal nieuw in het assortiment van deze Engelse fabrikant zijn de CXL4-DBG en de DXL4-DBG. Beide kabeldetectors zijn uitgevoerd met zowel datalogging als GPS en Bluetooth. Dit houdt in dat deze kabelzoekers exact bijhouden waar en hoe er wordt gedetecteerd. Vervolgens kun je alle gegevens via Bluetooth op het scherm van je pc of smartphone toveren, waarna je altijd kunt aantonen dat je er alles aan hebt gedaan om graafschade te voorkomen.

 

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600