Visser Assen is importeur van Spectra Precision Laser

Ben je op zoek naar de snelste, gemakkelijkste én voordeligste manier om een topkwaliteit bouwlaser in handen te krijgen? Bestel deze dan rechtstreeks bij de importeur! Als importeur voor de Benelux van Spectra Precision Laser kunnen wij alle bouwlasers direct uit voorraad leveren.

 

Waarom Spectra?

Spectra Precision is niet alleen wereldmarktleider in hoogwaardige meetinstrumenten, ook is dit Amerikaanse topmerk de uitvinder van de bouwlaser. Al in 1965 toonde uitvinder Bob Studebaker zijn uitvinding aan de buitenwereld. Spectra Precision – toen nog Spectra Physics geheten – kocht zijn uitvinding en doopte deze LaserPlane. Een nieuwe standaard in de bouwwereld was geboren.

 

Importeur van Spectra
Direct nadat Visser Assen – het moederbedrijf achter onder andere Bouwlaser.nl – was opgericht, zijn wij importeur van Spectra geworden. In ruim 40 jaar tijd hebben wij al meer dan 40.000 bouwlasers van dit Amerikaanse topmerk aan de man gebracht. Niet alleen via onze eigen servicecenters en verkoopadviseurs, maar ook via het uitgebreide dealernetwerk van Spectra Precision.

 

Waarom naar Bouwlaser.nl

Wie zijn bouwlaser van Spectra Precision bestelt via Bouwlaser.nl, is verzekerd van de beste service. Als importeur voor de gehele Benelux, kunnen wij alle bouwlasers direct uit voorraad leveren. Niet alleen voor de verkoop ben je bij ons aan het juiste adres, maar ook voor de service. Juist omdat wij importeur zijn, hebben wij alle kennis in huis. Onze welgetrainde instrumentmakers in onze 3 servicecenters kunnen dan ook alle reparaties en onderhoudsbeurten uitvoeren. Vul ons serviceformulier in en we nemen direct contact op.

 

De voordelen op een rij:

  • 3 servicecenters, dus altijd de snelste service
  • Als importeur altijd toegang tot de laatste updates
  • Al meer dan 40 jaar ervaring
  • Alle onderdelen en bouwlasers ruim op voorraad
  • Bouwlaser kosteloos gehaald en gebracht bij service

 

Spectra afbouwlaser bij bouwlaser.nl
Afschotlaser bij bouwlaser.nl
Bouwlaser bij bouwlaser.nl
Kofferset bouwlaser Spectra

 

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 118 18 88