Werkdagen <15.00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

  Professioneel en persoonlijk advies

Al meer dan 40 jaar dé specialist 

In verband met het paasweekend zullen bestellingen die vanaf vrijdag 30 maart na 15.00 uur geplaatst worden, dinsdag 3 april verstuurd worden.

Kruislijnlasers

Kruislijnlasers

Als je op zoek bent naar een kruislijnlaser van topkwaliteit, dan ben je bij Bouwlaser.nl aan het goede adres! Als importeur van Spectra Precision leveren wij de beste kruislasers van de allerhoogste kwaliteit.

Producten per pagina
Sorteer op:

Spectra Precision LT20 kruislijnlaser

Wie op zoek is naar een handige lasertool voor een scherpe prijs, komt als vanzelf bij de LT20 uit. ..

194,67235,55 incl. btw

Spectra Precision LT52 R punt- en kruislijnlaser Oplaadbaar NIEUW

Spectra Precision LT52 R punt- en kruislijnlaser Oplaadbaar

Als je op zoek bent naar een lasertool die zowel een kruislijn als punten weet te genereren, dan is ..

359,00434,39 incl. btw

Kruislijnlaser Spectra Precision LT20G met groene stralen

Wie op zoek is naar een kruislijnlaser die de allerhelderste lijnen genereert en een uitstekend..

259,00313,39 incl. btw

Spectra Precision LT52 punt- en kruislijnlaser -22%

Spectra Precision LT52 punt- en kruislijnlaser

Zoek je een kruislijnlaser én een puntlaser? Koop de LT52 van Spectra Precision! Deze gloednieuwe la..

369,77 289,00 349,69 incl. btw

Spectra Precision LT52G GROEN punt- en kruislijnlaser

Zoek je een kruislijnlaser én een puntlaser die extreem goed zichtbaar is? Koop de LT52G van Spectra..

450,00544,50 incl. btw

Spectra Precision LT56 kruislijnlaser -10%

Spectra Precision LT56 kruislijnlaser

Deze speciale kruislijnlaser is de nieuwste vinding van Spectra Precision. De LT56 genereert drie ve..

509,85 459,00 555,39 incl. btw

Spectra Precision LT58 met groene straal kruislijnlaser -18%

Spectra Precision LT58 met groene straal kruislijnlaser

Zoek je een kruislijnlaser en behoort het monteren van systeemplafonds tot jouw kerntaken? Dan is de..

643,75 525,00 635,25 incl. btw

Spectra Precision LT58G Groen kruislijnlaser

De LT58G is het nieuwste paradepaardje van Spectra Precision. Deze kruislijnlaser genereert maar lie..

625,00756,25 incl. btw

Een kruislijnlaser kun je kopen in allerlei soorten en varianten. Vaak kun je deze handige lasertools al voor een paar tientjes bj de beter gesorteerde bouwmarkt kopen. Zelfs verschillende discount supermarkten hebben ze soms in de schappen liggen. Prima natuurlijk, maar de echte professional wil het beste van het beste. En daarvoor ben je bij ons, dé importeur van Spectra Precision voor Nederland, België en Luxemburg, op het aangewezen adres.

 

Een kruislaser met één, twee of zelfs drie kruislijnen kopen

Een kruislijnlaser – ook wel kruislaser genoemd – projecteert verschillende lijnen die samen minstens één kruis vormen. Dat wil zeggen dat deze een exacte hoek van 90 graden maken. Dit maakt een kruislijnlaser uitermate geschikt voor bijvoorbeeld het betegelen van wanden of het aanleggen van systeemplafonds. Het simpelste model, de Spectra Precision LT20, projecteert één kruislijn. Deze handzame kruislaser is ideaal voor bijvoorbeeld aftimmerwerkzaamheden.

 

Een kruislijnlaser die niet alleen lijnen projecteert maar bovendien ook een aantal punten, is de LT52 van Spectra Precision. Deze kruislaser projecteert een kruislijn, twee lijnen en maar liefst vijf punten. Deze robuuste lasertool is dan ook inzetbaar voor tal van werkzaamheden binnenshuis. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld het plaatsen van akoestische wanden, systeemplafonds, wand- en vloertegels plaatsen en aftimmerklussen.

 

De bovenkant van de markt bestaat uit de LT56 en de LT58 van Spectra Precision. Deze multifunctionele kruislasers projecteren maar liefst drie kruislijnen. Deze toppers op het gebied van kruislijnlasers projecteren één horizontale en maar liefst twee verticale kruislijnen. Hierdoor zijn de LT56 en de LT58 de nummer 1 onder installateurs van systeemplafonds en akoestische wanden, tegelzetters en keukeninstallateurs.

 

Kruislijnlasers met rode of groene stralen

Het unieke aan het assortiment kruislasers van Spectra Precision is dat al deze producten van deze Amerikaanse fabrikant te bestellen zijn in een variant met rode of groene laserstralen. Wil je bijvoorbeeld zolang mogelijk met je setje batterijen of accupakket willen werken, dan is een standaard lasertool met rode laserstralen en punten voor jou de beste keuze. Wil echter optimaal zicht in alle condities, dan kunnen wij jou een kruislijnlaser met groene stralen van harte aanbevelen.

 

Uit technisch onderzoek is namelijk gebleken dat een lasertool met groene laserstralen maar liefst vier keer zo beter te zien is dan een met rode laserstralen. Zelfs bij fel verlichte omstandigheden valt een groene laserstraal direct op. Deze kruislasers zijn direct te herkennen aan de letter G achter het modelnummer.

 

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600