Werkdagen <15.00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

  Professioneel en persoonlijk advies

Al meer dan 40 jaar dé specialist 

Laserontvangers

Laserontvangers vormen een onmisbare aanvulling op je bouwlaser. Hiermee kun je de straal tot op honderden meters ontvangen. Hierbij maken wij onderscheid tussen handontvangers en machineontvangers.

 

Handontvangers zijn compact en worden in combinatie met een meetbaak gebruikt om handmatig hoogtes te bepalen. Een machineontvanger wordt op een kraan of bulldozer gemonteerd zodat de chauffeur vanuit de cabine de hoogtes kan aflezen.

Handontvangers

Het assortiment bestaat  uit diverse handontvangers geschikt voor tal van toepassingen. Het instapmodel HR150U is met name geschikt voor interieurlasers, en dan vooral budgettopper HV101. Deze is voorzien van een magneet voor montage van systeemplafonds. Dankzij de transparante fotocel is deze geschikt voor zowel een rode als een groene laserstraal. De HR220 is uitsluitend geschikt voor voor niet-roterende laserstralen zoals een kruislijnlaser.

 

Een eenvoudige ontvanger met net iets meer mogelijkheden is de HR320. Deze handontvanger beschikt over een simpel en klein display. Een flinke stap voorwaarts zijn de HL450 en HL700, geavanceerde handontvanger met een anti-strobesensor en millimeteraflezing. Bovendien zijn ze uitgerust met een grote fotocel, waardoor de laserstraal over een groot bereik wordt opgepikt.

 

De HL760 is een handontvanger met radio-ontvangst voor gebruik bij lasers van Spectra Precision die zijn voorzien van radio voor functies als Grade Match en PlaneLok. De HL760U is eveneens uitgevoerd met radio en mm-aflezing en is geschikt voor lasers met groene straal zoals de Spectra Precision multifunctionele bouwlaser HV302 G.

 

Machineontvanger van Spectra Precision kopen

Maak je gebruik van een roterende laser of een afschotlaser bij je graafwerkzaamheden, dan is een machineontvanger onmisbaar. Met de Spectra Precision machineontvangers kun je namelijk vanuit de kraan de hoogtes aflezen. De Spectra Precision machineontvangers zijn er in diverse uitvoeringen voor verschillende toepassingen. De machineontvangers van Spectra Precision hebben een bereik van 360 graden en zijn uitgevoerd met montagebeugels. Hiermee is de machineontvanger te monteren op een vaste buis of kan gebruik worden gemaakt van de magneetstang voor een snelle en eenvoudige montage op een graafmachine.

 

De machineontvangers van Spectra Precision zijn robuust en waterdicht. De magnesium behuizing is ijzersterk. De elektronica wordt beschermd door inwendige schokdempers. Kortom, de Spectra Precision machineontvangers zijn erop gebouwd om jarenlang mee te gaan.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600