In verband met het paasweekend zullen bestellingen die vanaf vrijdag 30 maart na 15.00 uur geplaatst worden, dinsdag 3 april verstuurd worden.

Meetwielen

Meetwielen

Meetwielen, van het Duitse kwaliteitsmerk Nedo. Ideaal om grote afstanden te meten. In ons assortiment vind je een robuust, een lichtgewicht en een supercompact meetwiel. Kortom, voor iedere situatie en toepassing de juiste meethulp!

Producten per pagina
Sorteer op:

Trekking-rugzak Nedo tbv meetwiel

Deze trekking-rugzak is de nieuwe standaard rugzak van Nedo. Deze rugtas is speciaal ontworpen voor ..

34,1641,33 incl. btw

Meetwiel Mini + rugzak -19%

Meetwiel Mini + rugzak

Ben je op zoek naar een compact meetwiel en heb je graag alles bij de hand, dan hebben we nu een pas..

140,00 113,00 136,73 incl. btw

Meetwiel Mini

Lichtgewicht mini meetwiel met spaken. Voorzien van pistoolhandgreep met remknop. Zeer compact inkla..

122,57148,31 incl. btw

Meetwiel licht Nedo Deluxe

Lichtgewicht meetwiel met spaken. Het meetwiel is voorzien van een stander en telwerk in het midden ..

146,00176,66 incl. btw

Meetwiel VA 10 -10%

Meetwiel VA 10

Als je een uiterst secuur meetwiel zoekt, dan is het Super-Meetwiel van Nedo de allerbeste keuze. Di..

172,01 154,00 186,34 incl. btw

Meetwiel Licht Deluxe + rugzak

Ben je op zoek naar een lichtgewicht meetwiel en heb je graag alles bij de hand, dan hebben we nu ee..

180,00 175,00 211,75 incl. btw

Meetwiel licht Nedo Professional met resetknop -11%

Meetwiel licht Nedo Professional met resetknop

Dit meetwiel is het nieuwste paradepaardje van Nedo. Het uiterst lichte en robuuste meetwiel is spec..

202,00 179,00 216,59 incl. btw

Meetwiel Licht Professional + rugzak -11%

Meetwiel Licht Professional + rugzak

Ben je op zoek naar een professioneel meetwiel en heb je graag alles bij de hand, dan hebben we nu e..

236,00 209,00 252,89 incl. btw

Als je snel enorme afstanden en oppervlakten wilt meten, dan is een meetwiel in feite onmisbaar. Want met een meetwiel in de hand leg je te voet de gehele op te meten afstand af. Vervolgens kun ji de afgelegde afstand tot op de centimeter nauwkeurig aflezen aan de hand van de analoge teller op het meetwiel.

 

Een meetwiel van Duits topfabricaat kopen

Welk meetwiel uit ons online assortiment je ook wilt bestellen, ze zijn allemaal van het merk Nedo. Deze Duitse fabrikant produceert tal van professionele meetbenodigdheden. In hun omvangrijke assortiment is ook een belangrijke rol weggelegd voor hun professionele meetwielen. Omdat Nedo zeer hoge eisen stelt aan de nauwkeurigheid van hun meetaccessoires, kun je er ook zeker van zijn dat een meetwiel van Nedo van de allerhoogst denkbare kwaliteit is. Hun meetwielen kennen dan ook slechts een zeer krappe tolerantie op het gebied van de meetwaarden.

 

Een lichtgewicht meetwiel van Nedo

Omdat je een meetwiel zeer vaak moet verplaatsen en je er bovendien lange afstanden mee af moet leggen, zijn de meetwielen van Nedo hier speciaal op aangepast. Zo hebben alle meetwielen in ons assortiment een robuuste handgreep die lekker in de hand ligt. Bovendien zijn verreweg de meeste meetwielen van Nedo vervaardigd uit een robuuste kunststof. Omdat de kunststof meetwiel zijn voorzien van spaken, leggen ze maar zeer weinig gewicht in de schaal. Ideaal voor lange afstanden dus! Bovendien kunnen deze kunststof meetwielen naar wens worden geleverd met een los mee te bestellen rugzak.

 

Een uiterst accuraat meetwiel kopen

Heb je vrijwel dagelijks te maken met het meten van grote afstanden en stel je prij sop en zo hoog mogelijke nauwkeurigheid? Dan moet je het meetwiel VA 10 bestellen! Dit meetwiel is namelijk vervaardigd uit staal en is bovendien geheel gesloten. Een optimale precisie is hiermee gegarandeerd. Het meetwiel Super kent dan ook een tolerantie van slechts 0,02 procent. Dit houdt in dat je op een gemeten afstand van maar liefst 100 meter een maximale afwijking hebt van slechts 2 centimeter. Dit is absoluut ongeëvenaard!

 

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600