In verband met het paasweekend zullen bestellingen die vanaf vrijdag 30 maart na 15.00 uur geplaatst worden, dinsdag 3 april verstuurd worden.

Roterende lasers

Roterende lasers

In de categorie roterende lasers vind je verschillende bouwlasers van Spectra Precision voor alle voorkomende bouwwerkzaamheden. Daar waar de LL100N het voordelige alternatief is, zijn de LL300S en de LL500 professionele lasers voor de veeleisende gebruiker.

Producten per pagina
Sorteer op:
Spectra Precision LL100 N bouwlaser -15%
Favoriet
Vergelijken
Spectra Precision LL500 met statief -15%
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Kofferset Spectra Precision LL100 N bouwlaser -6%
Favoriet
Vergelijken
Kofferset Spectra Precision LL300 N bouwlaser -16%
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Spectra Precision LL300 N Bouwlaser voordeelset -14%
Favoriet
Vergelijken
Spectra Precision LL500 met statief en baak -13%
Favoriet
Vergelijken

Een roterende laser is in feite de klassieke bouwlaser. Deze professionele laser, die in de wandelgangen ook wel een rotatielaser wordt genoemd, is een uitvinding van de oprichter van Spectra Precision. Dit Amerikaanse topmerk is dan ook al meer dan vijftig jaar actief als innoverende producent van hoogwaardige meetinstrumenten als de bouwlaser.

 

Roterende laser van Spectra Precision herkennen

Een rotatielaser van Spectra Precision is zeer gemakkelijk te herkennen. Deze gele roterende bouwlasers hebben namelijk allemaal stuk voor stuk een typenummer dat vooraf wordt gegaan door de lettercombinatie 'LL'. Deze twee letters staan voor 'Laser Level'. Een 'level' wil niets anders zeggen dan 'waterpas'. Een 'Laser Level' is dus een laserwaterpas, bedoeld om snel en uiterst precies te kunnen nivelleren. De cijfercombinatie zegt iets over de capaciteiten van de roterende laser. Zo is de LL100 van Spectra het instapmodel, terwijl de LL500 het zogenoemde topmodel is.

 

Koop een roterende bouwlaser van de hoogste kwaliteit

Als importeur van Spectra Precision voor Nederland, België en Luxemburg leveren wij uitsluitend rotatielasers van dit merk. Deze Amerikaanse uitvinder van de professionele bouwlaser loopt altijd voorop als het gaat om nieuwe innovaties. Hun decennialange ervaring die inmiddels al meer dan 50 jaar bestrijkt, zie je terug in hun hoogwaardige producten. De roterende lasers van Spectra Precision staan dan ook garant voor de allerbeste kwaliteit.

 

Altijd een ontvanger bij je rotatielaser

Welke roterende laser je ook wilt kopen, er zit altijd een handontvanger van Spectra Precision in je set bouwlaser. Want een ontvanger is van essentieel belang om optimaal gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden die een rotatielaser je te bieden heeft. Deze handontvanger klem je met behulp van de baakklem op een speciale meetbaak of flexilat, waarna je heel eenvoudig de gewenste hoogte kunt bepalen.

 

Bovendien is het aan te raden je bestelling compleet te maken met een statief of driepoot. Hierop kun je je roterende bouwlaser monteren, waardoor je je handen vrij hebt om te kunnen nivelleren.

 

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600